キャンパス
2020 Neusoft Institute of Information Short-term Summer Online Study Abroad Program
2021/03/16更新

In 2018, NITKC concluded an academic exchange agreement with the Neusoft Institute of Information, Dailian, China. The name of the institute in Chinese is written as "大連東軟信息学院," and the "信息" in the name means "information." The Neusoft Institute of Information ranks as a top-level information technology education institute in China. During the last school year, NITKC students went to the Neusoft Institute of Information as short-term exchange students to learn Chinese and Chinese culture during the summer holiday. Due to the new coronavirus pandemic, a short-term study abroad program in China was not offered. Instead, NITKC implemented an online study abroad program. Many students participated in this program from Japan. From our school, one second-year student of the Takamatsu campus participated in the program where he experienced intercultural exchange and studied Chinese from August 17th to August 28th, 2020.

It was an outstanding achievement that we managed to carry out international exchange activities online despite the travel restrictions related to the COVID-19 pandemic.

Online study