キャンパス
Mongolian government-funded international students have arrived at the National Institute of Technology, Kagawa College
2021/03/16更新

On Monday, October 26th, 2020, Mongolian government-funded students arrived at NITKC and started a new school life in Japan.

The Mongolian students were admitted as third-year transfer students of the Department of Civil Engineering in April 2020. However, they were unable to enter Japan due to measures against COVID-19, so they have been participating in classes online from their home country for about seven months since April. At last, after eight months passed since April, the students finally stepped into the school and started campus life with their peers.

On Thursday, October 29th, 2020, a small entrance ceremony was held for them.

Group photo

Entrance ceremony