キャンパス
The 2020 International Student Exchange Meeting was held at the Takamatsu Campus
2021/03/16更新

During the meeting, international students from four countries - Thailand, Malaysia, Madagascar, and Mongolia - introduced their home countries and cultures. When the students presented that the reality of their home countries is often far from the images many people have, the audience was amazed to discover. Receiving many warm words of encouragement from international exchange organizations and international student support organizations that participated as guests, we reaffirmed that the international exchange activities of NITKC could not work without their generous support. We hope that this exchange meeting will lead to a deeper mutual understanding between international students and the local community.

* The exchange meeting was held with thorough countermeasures against infection.

Photos